Referenties

Hier vindt u een kleine greep uit het klantenbestand, zowel grote als kleinere klanten van All In One komen hier aan bod. Bent u ook op zoek naar de betrouwbaarheid van All In One, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Hostsolutions & Webcomp

Webcomp is een reseller/dealer van All In One, wij hosten onder andere een VPS voor Webcomp. Deze VPS wordt voornamelijk gebruikt voor webhosting, naast dit alles bieden wij ook nog domeinregistratie en netwerk support aan. Voor hostsolution, het hosting project van Webcomp, bieden wij housing facciliteiten aan.

website: http://www.webcomp.be - http://www.hostsolutions.be

GameQuarter

Wij hosten van 2004 tot 2006 voor deze belgische community de public gameservers, Counter-Strike:Sources, Track Mania Nations, Return To Castle Wolfenstein, RTCW:ET. Naast alle gameservers hebben wij ook een de public Teamspeak Server van maar liefst 128 slots gehost. Vanaf februari 2006 tot oktober 2009 hoste wij ook de ondertussen 15 GygaByte grootte website van deze community.

website: http://www.gamequarter.be

Radio Westpoint - Extra Gold Koksijde

Extra Gold het regionaal oldies station in Westvlaanderen op de frequentie 94FM maakte gebruik van de streaming diensten van All In One. Zowel de client als de server verbindingen werden beheerd door All In One. Naast de streaming zijn er nog client programma's ontwikkeld voor het beheer van de website, deze was tevens gehost op de servers van All In One. De layout van de 1ste website is in co-operatie gemaakt met onze dealer Webcomp, deze heeft de inhoud voor zijn rekening genomen. All In One gaf vorm aan de layout en php/mysql/xml/flash scripting. Sinds 2008 hosten wij ook een Virtual Private Server voor dit radiostation, de VPS wordt voornamelijk gebruikt voor ftp en syncronisatie tussen nevenzenders.

website: http://www.radioextragold.be