Winfakt Startpakket

Bent u op zoek naar een goedkoop facturatie programma zonder moeilijke handelingen, dan is het Winfakt Starterpakket wat u zoekt. Voor de spotgoedkope prijs van € 59,- incl btw, kan dit starterpakket van u worden.
Naast dit alles krijgt u gratis 30 dagen telefonische bijstand en 1 jaar lang updates.

Winfakt Pro

Is simpele facturatie niet voor u weggelegt, bent u op zoek naar een modulair systeem, dan zult u zeker tevreden zijn over Winfakt Pro. Voor verdere informatie over de modules verwijs ik u graag door naar de website van Winfakt. Deze versie is al beschikbaar vanaf € 850,-. Wenst u meer informatie over de prijzen van de modules, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te emailen met uw prijsvragen en/of informatie.

Demo aanvragen

Is na het lezen van de informatie uw interesse gewekt, maar wilt u eerst even testen. Dit is geen enkel probleem, u kunt gratis en vrijblijvend een demo versie aanvragen op cd of downloaden op onze website, door volgend formulier in te vullen.

Winfakt Gallery

Hieronder vindt u een kleine greep uit de screenshot gallery van Winfakt.
Algemene Basis Module Algemene Basis Module Algemene Basis Module Algemene Basis Module Algemene Basis Module Algemene Basis Module